NAŠE PREDNOSTI

V katerem primeru je ETI zame dobra izbira?

 

• Če me zanima robotika, napredne tehnologije, industrija 4.0ETI-jeva proizvodnja je visoko avtomatizirana in robotizirana, trenutno pa naše sisteme nadgrajujemo z različnimi rešitvami na področju strojnega učenja, mikroplaniranja, AR / VR. ETI je tudi slovenska Tovarna leta 2021.
• Če želim sodelovati v timih z največjimi svetovnimi strokovnjakiNaši sodelavci so svetovno priznane strokovne avtoritete na področju varovalk in zaščitnih stikal, ki zasedajo vodilna mesta v mednarodnih komitejih in skupinah za standardizacijo.
• Če želim biti med prejemniki priznanj doma in v tujiniETI-jevi razvojniki so bili med prvimi na svetu, ki so razvili varovalke za fotovoltaične sisteme, in tudi danes smo med pionirji razvoja električne zaščite na področju obnovljivih virov. Prav tako smo vsako leto med nagrajenci za najboljše slovenske inovacije.
• Če želim ustvariti kariero in pridobiti izkušnje na mednarodnem področjuOmogočamo razvoj kariere znotraj mednarodno uveljavljene skupine ETI.
• Če želim delati v podjetju, kjer bojo skrbeli za moj razvojV ETI-ju razvijamo talente, za mentorstvo poskrbijo naši najboljši mladi strokovnjaki in na vsakem koraku vzpodbujamo in cenimo inovativnost.
• Če želim delati v družbeno odgovornem podjetjuPonujamo varno zaposlitev v stabilnem okolju, saj smo največji in ugleden lokalni zaposlovalec v Zasavju. Med odmori imamo vsi zaposleni na voljo prostore za počitek, poskrbljeno pa je tudi za našo varno starost (dodatno pokojninsko zavarovanje - II. pokojninski steber).
• Če želim delati v podjetju, ki skrbi za moje zdravjeMožnost uporabe počitniških kapacitet, možnost rekreacije v prostem času, možnost uporabe občasnih preventivnih zdravstvenih pregledov, organiziramo športne aktivnosti, omogočamo zdravo in uravnoteženo prehrano v lastni menzi.
• Če želim delati v družini prijaznem podjetjuSmo zelo fleksibilni glede prilagajanja delavčevim potrebam, redno obdarujemo zaposlene in njihove otroke.

 

Vaša košarica je prazna.