Kdo je ETI-jevec

Smo sodelavci, ki cenimo znanje, smo ustvarjalni in inovativni, s tvornim timskim sodelovanjem usmerjeni v dosego skupnih ciljev, rezultatov. Vzpostavljamo pristen, kolegialen in strokoven odnos s sodelavci in poslovnimi partnerji.    

eti1

Svojo odgovornost vidim zelo osebno, vedno se polno investiram. Moje delo ni le služba, je moje življenje.

Mag. Tomaž Berginc

Generalni direktor

V ETI-ju imamo sistem, v katerem lahko vsak zaposleni doprinese k razvoju – izdelka, storitve, procesa. Tako smo dosegli današnji visok nivo avtomatizacije in postavili lastno orodjarno, kjer izdelujemo sodobne montažne linije in orodja. Na tem sistemu bomo gradili naš napredek tudi v prihodnje.

Jure Ferk

Vodja avtomatizacije
eti.2
eti3

Testiram, raziskujem, se učim. ETI je odprt za napredek na vsakem koraku in verjamem, da lahko zato redno uporabljamo najnovejša dognanja stroke in razvoja.

Dr. Marja Jerič,

Raziskovalka tehnične keramike

Verjamem v pomen lastne konstrukcije, strokovnosti, vpeljave robotike in inovativnosti. Vse to imamo na ETI-ju.

Matic Kreže

Projektant
eti4
eti5

ETI je kljub velikosti izredno povezan. Poznamo se med seboj, zato je sodelovanje naravno. Ravno to nas dela posebne, prilagodljive, napredne.

Denis Bolte,

Sistemska integracija in rešitve

Svoje sodelavce najpogosteje motiviram s pogovorom, poslušanjem, bližino ljudem. Le tako lahko definiramo skupne cilje in jih s timskim delom nato tudi dosežemo.

Dr. Berhnhard Kahl

Direktor tehničnega področja in razvoja
eti6

eti7

Tudi v proizvodnji s svojim znanjem in izkušnjami vplivamo na razvoj izdelkov. Izboljšujemo sestavne dele, uvajamo inovativne procese dela in redno s skupnimi močmi rešujemo vsakodnevne izzive.

Matej Prnaver  
Vaša košarica je prazna.