Vpiši besede in poišči vsebino eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Zadnja iskanja
Tehnična podpora
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kako poslati povpraševanje za ETI-jeve izdelke


Spoštovani uporabnik,

ETI predstavlja novo košarico moji produkti, tako da nam sedaj lahko pošljete vaša povpraševanje na bolj učinkovit in pregleden način. Vaš izbor si lahko tudi izvozite v excel ali kot PDF oziroma si prenesete svoj lastni produktni katalog.


Kaj je košarica moji produkti?

Košarica moji produkti je elektronska košarica (deluje na podoben princip kot nakupovalna košarica v spletnih trgovinah), ki vam omogoča popoln nadzor nad izbanimi izdelki in poslanimi povpraševanji.

Vaša poslana povpraševanja niso dejanska naročila, temveč samo povpraševanja poslana naši prodajni ekipi, ki vam bo poskušala odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Opomnik: Vsi izbrani izdelki v košarici za povpraševanje se bodo samodejno izbrisali takoj ko zaprete vaš brskalnik.

Kako deluje ?

1. Pri brskanju po naših spletnih straneh preprosto izberite izdelek, za katere nam želite poslati povpraševanje ter kliknete na polje "Dodaj med moje produkte". Izbran izdelek bo avtomatsko uvrščen v vašo Košarico moji produkti.


2. Kadarkoli med vašim procesom iskanja lahko preverite in posodobite vašo Košarico za povpraševanja, brez da bi izgubili vaše rezulate iskanja-preprosto kliknite na polje Košarica, ki se nahaja v kotu desno spodaj.


3. Ko ste zaključili z vašim iskanjem in v košarico dodali vse izdelke lahko listo svojih produktov izvozite v excel oziorma PDF ali ustvarite svoj lastni produktni katalog. V kolikor želite nam lahko pošljete tudi povpraševanje s klikom na Pošlji ETI. Prosim izpolnite pripravljen formular, da bomo lahko čim učinkoviteje obravnavali vaše povpraševanje.