Vpiši besede in poišči vsebino eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Zadnja iskanja
Tehnična podpora
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Programska oprema za projektante
 

ETIsON Curves

ETIsON Curves R18.0 je uporabno in nepogrešljivo programsko orodje za:

  • izris in analizo I/t-karakteristik zaščitnih naprav;
  • nastavljanje in testiranje nastavljivih zaščitnih I/t-karakteristik zaščitnih naprav, preučevanje vplivov spremenjene oblike zaščitne karakteristike;
  • analiziranje in zagotavljanje selektivnosti med zaščitnimi napravami;
  • simuliranje odziva zaščitnih naprav v primeru nastopa preobremenitev v tokokrogu ali v primeru pojava razmer kratkega stika;
  • določitev najprimernejše zaščitne naprave v tokokrogu v primeru, ko je poznana delovna točka normalnega obratovanje in pripadajoči robni pogoji;
  • vris I/t-karakteristike odziva bremena in izbor najprimernejše zaščitne naprave;
  • izdelava poročil za vključitev v projektno dokumentacijo elektro projektov npr. PZI, PID
  • shranjevanje projektov v posebno obliko podatkovnega zapisa za arhiviranje, prenos in izmenjavo med različnimi uporabniki ETIsON Curves.

 

Programsko orodje ePLAN

ETI je za projektante EPLANA-a izdelal knjižnico, z več kot 6000 produkti. Vsi produkti, so podprti s podatki in linki do tehničnih podatkov.

 

ETICAD Knjižnica

ETI CAD Vmesnik s knjižnico simbolov naših izdelkov za projektante (za različne CAD programe: AUTOCAD, ZWCAD, BRICSCAD, GSTARCAD, PROGECAD, ARES CAD...)

 

SPD konfigurator

Pravilna izbira prenapetostne zaščite je ključna v celotni električni napeljavi. Napačna izbira lahko napačno reagira v primeru strele in ne nudi ustrezne zaščite, kar v najslabšem primeru lahko povzroči požar ali celo ogrozi človeška življenja. Zato smo pri nas razvili konfigurator, ki namesto vas izbere ustrezen/pravilen prenapetostni odvodnik.

 

Orodje za konfiguracijo samodejnega preklopa med viri napajanja

Programska oprema za načrtovanje različnih konfiguracij samodejnega preklopa med viri napajanja: Poganjajo ga kontaktorji (CEM, CES), Kompaktni odklopniki (EB2) ali motorizirana bremenska preklopna ločilna stikala (MLBS CO).


Orodje za konfiguracijo izgubnih moči

Program, ki izračuna skupne toplotne izgube izbranih zaščitnih naprav, s pomočjo katerega lahko naredimo analizo in priporočila za vgradnjo teh naprav v izbrano stikalno ploščo, upoštevajoč maksimalno dovoljeno odvajanje toplote za to stikalno ploščo.

 

Konfigurator zračnih odklopnikov (ACB)

Ta konfigurator vam bo pomagal izbrati pravi zračni odklopnik (ACB) za vašo aplikacijo. Na koncu boste lahko izpolnili tudi vprašalnik, na podlagi katerega boste prejeli ponudbo ETI.

 

CP Program

Programska oprema za izračun in izbiro primernih komponent za kompenzacijo jalove energije.
 
 

Informativni izračun prihranka - Kompenzacija jalove energije

S klikom na spodnjo povezavo, si lahko sami informativno izračunate, kolikšen mesečni prihranek vam prinese vgradnja naprave za kompenzacijo jalove energije. Vse, kar potrebujete, je položnica za električno energijo.

 
GSX konfigurator - Program

 

FuseSpline 2.1

FuseSpline je orodje za izračun srednjenapetostnih VV talilnih vložkov po VDE 0671-105.

Vaša košarica je prazna.