Vpiši besede in poišči vsebino eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Zadnja iskanja
Tehnična podpora
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ETI-jev DAN ODPRTIH VRAT

ETI tudi v letošnjem letu za obiskovalce odpira svoja vrata in sicer v ponedeljek, 29.5.2023 in sredo, 31.5. 2023. Vodeni ogledi bodo potekali ob 11. in 16. uri na Izlakah. Ogledali si boste lahko popolnoma avtomatizirano proizvodno linijo inštalacijskih odklopnikov ETIMAT, pokazali pa vam bomo tudi, kako poteka proizvodnja varovalk, ostalih zaščitnih stikal, tehnične keramike in celo našo lastno proizvodnjo orodij in naprav.

ETI je v preteklih nekaj letih izvedel precejšnjo prenovo svoje proizvodnje, s katero bomo nadaljevali tudi v prihodnjih letih.

 IMG_4915Avtomatska proizvodna linija zaščitnih stikal na diferenčni tok EFI je modularna, sestavlja jo 15 naprav, ki so med seboj povezane z ustreznimi manipulatorji ali transportnimi trakovi, na njej pa proizvajamo vsa standardna stikala na diferenčni tok, to je 71 različnih tipov. Linija je postavljena v skladu z načeli industrije 4.0.: Operacije so avtomatizirane, vzpostavljena je redna komunikacija, ki poteka na treh ravneh (naprava – naprava, izdelek – naprava, naprava/linija – MES sistem) in ki zagotavlja popoln nadzor in koordinacijo postopkov. Izdelek in njegovi podsklopi skozi proizvodni proces prestanejo 21 meritev, testov in video kontrol in če rezultati odstopajo od predpisanih, se sporen podsklop samodejno izloči. Vsi pomembni podatki o montaži in opravljenih meritvah in testiranjih se zapisujejo v bazo, ki prek DMC kode, natisnjene na ohišju EFI-P stikala, zagotavlja 100-odstotno sledljivost. Na samem stikalu je prav tako natisnjena tudi QR koda, ki uporabnika pelje na spletno stran izdelka, kjer so na voljo vsi tehnični podatki, skice in diagrami, certifikati in navodila za uporabo.
Izdelana kapaciteta na EFI liniji znaša 1.500 kos na 8 ur oziroma 1,0 milijon kosov na leto.
Pomembno investicijo v zadnjem obdobju predstavljajo tudi nove avtomatske proizvodne linije nožastih talilnih vložkov NV programa. Le-te se trenutno izdelujejo na štirih proizvodnih linijah, najbolj zahtevna pa je najnovejša avtomatska proizvodna linija nizkonapetostnih talilnih vložkov, na kateri se proizvajajo NV talilni vložki velikosti 1 in 2C, ki tekom procesa montaže prestanejo 6 različnih meritev in testiranj. Tudi na ohišju vseh NV talilnih vložkov imamo odtisnjeno 2D kodo, ki nam omogoča 100-odstotno sledljivost izdelka. To proizvodno linijo smo izdelali sami, v našem hčerinskem podjetju ETI Proplast. 20210702_145404_v2
 IMG_20220621_143601_sNajnovejša, popolnoma avtomatizirana proizvodna linija inštalacijskih odklopnikov ETIMAT P6 / P10 je po velikosti naša druga največja proizvodna investicija. Gre za izjemno proizvodno linijo, ki bo lahko  izdelala 10,5 milijona polov na leto. Obsega sedem  montažnih  modulov, izdelek in njegovi podsklopi pa skozi proizvodni proces prestanejo 17 meritev in testiranj. Postopek izdelave odklopnika je popolnoma avtomatiziran - od osnovne komponente do pakiranja, vključno s testiranji izdelka bo potekalo brez enega samega ročnega upravljanja.

Vse to in še mnogo drugih proizvodnih procesov si lahko ogledate na ETI-jevem dnevu odprtih vrat v ponedeljek in sredo. Na ogled se lahko prijavite preko maila na e-naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali preko telefona na številko 03 56 57 570.

Veselimo se srečanja z vami!

Vaša košarica je prazna.